A jövő települése, ahol élni fogok

 

Rajz- és fogalmazás-verseny

Miskolc és vonzáskörzetének településein élő

óvodásoknak, kisiskolásoknak

 

Rajzold le, fogalmazd meg, hogy amikor elhagyod az iskolapadot, vagyis felnőtt korodban milyen településen szeretnél élni!  Min változtatnál, milyen fejlesztéseket hajtanál végre jelenlegi lakóhelyeden?

Milyen épületeket, létesítményeket hoznál létre? Hogyan töltenék az emberek hétköznapjaikat, szabadidejüket az általad elképzelt településen? Kitalálhatsz épületeket, helyeket, amelyekre szerinted a jövő falujának/városának szüksége lehet. Hogyan fognak közlekedni az emberek? Milyen lesz a természeti környezet? Milyen az a  falu/város, ahol te és a családod, barátaid, ismerőseid jól fogják érezni magukat?

Amit megálmodtál, rajzold meg, fesd le, ragaszthatsz és montázst is készíthetsz kedved szerint. Ha szívesebben írnád le gondolataidat, egy oldal terjedelemben megteheted, vagy találj ki (akár több oldalas) képregényt, melynek helyszíne a jövőbeli településed, szereplői pedig annak lakói.

Bármilyen technikát is választasz, a lehetőségeknek csak fantáziád szabhat határt!

Elkészült munkáidat a 3504 Miskolc, Pf. 77. címre, a Példa Képfőiskola nevére add fel. Az iskolák összegyűjthetik és egyszerre is továbbíthatják az alkotásokat.

Ne felejtsd el a kép hátoldalára felírni a neved, címed, iskolád nevét és az osztályodat! Lehetőség szerint add meg hozzátartozód, vagy iskolád elektronikus címét is.

A legjobb alkotások készítői értékes nyereményeket, ajándékokat kapnak. Azon iskolák, amelyekből a legtöbb gyermek indul a versenyen, könyvjutalomban részesülnek.

A legjobb alkotásokat az Példa Képfőiskola Kortárs Művészeti Alapítvány székhelyén, Hernádkakon kiállításon mutatjuk be, amelyre az alkotóknak és iskolájuknak külön meghívót küldünk.

Beküldési határidő: 2011. április 30.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://patronus.blog.hu/api/trackback/id/tr272801391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása